Idag är det dags att Apple officiellt släpper ut sin iPhone Xs, iPhone Xs Max, Apple Watch Series 4 och mycket mer.

Gå nedanför för instruktioner om hur du sparar Apples iPhone Xs-händelse på iPhone, iPad, Mac, Windows och mycket mer.

Hur dags är Apple iPhone Xs-evenemanget?

”Gather round” iPhone Xs & Apple Watch Series 4-händelsen är slated att äga rum vid följande tillfällen:

  • 10 am PDT
  • 1pm EDT
  • 18:00 UK
  • 19:00 Europa

Så här sparar du iPhone Xs-händelsen på iPhone, iPad och Mac

Det enklaste sättet att strömma iPhone Xs-händelsen på din Apple-enhet är att gå till Apples hemsida för evenemang.

Så här säger Apple:

Den här strömmen upplevs bäst på iPhone, iPad eller iPod touch med Safari på IOS 10 eller senare.

På Apple TV:

På Apple TV letar du bara efter programmet ”Apple Events”.

Så här ritar du iPhone Xs-händelsen på Windows:

För Windows-användare är den officiella strömmen från Apple via sin Händelsessida bäst kompatibel med Microsoft Edge-webbläsaren.

Denna ström är bäst upplevd på en dator med Windows 10 och Microsoft Edge.

Med VLC: [Uppdaterad]

Du kan också strömma händelsen iPhone Xs och Apple Watch Series 4 med hjälp av VLC.

https://p-events-delivery.akamaized.net/189kljhbasdcvjhasbdscvoahsbdcvaoshdbvaosdhbvasodhjbv/m3u8/atv_mvp.m3u8

På Twitter:

För första gången, Apple strömmar sin iPhone händelse september 2018 på Twitter.

Stream länk här!

Gå med oss ​​den 12 september kl 10:00 PDT för att titta på #AppleEvent live på Twitter.

– Apple (@Apple) 10 september 2018

Följ itricks:

Vi kommer att få live täckning av Apples ”Gather round” -händelse när den utvecklas.

  Apples WWDC 2018 djupkonst dyker upp i livet med detta 3D-tryckta DIY-kit

Relaterade historier:

Prenumerera på itricks på YouTube för mer Apple-nyheter: